Cheesecake a la Pernilla
2013-02-18 | 16:10:10 |
Kategori: Mat/Bakning |
0 kommentarer
Igår kväll bakade jag min OTROLIGT smarriga cheesecake.
Alltså, den är VERKLIGEN jättegod.
Prova att göra den och skriv sen vad ni tyckte :-)
150 g smält margarin
20 krossade digestivekex
240 g phildadelphia
2 st ägg
1,5 dl socker
4 dl creme fraische
2 dl florsocker
1 citron
Krossa digestivkexen och blanda med smält margarin. Platta ut i en form med löstagbar kant och grädda i 175 grader i 15 min.
Blanda sedan philadelphia, äggen och sockret och häll på den gräddade bottnen. Grädda ytterligare 25 min i 175 grader. Låt den bli ljummen.
Blanda creme fraische, florsocker och saften av en citron och häll över kakan. Grädda 15 min.
Låt den svalna, ställ sedan in i kylen någon timma.
Lycka till!
GÖR DENNA, ni kommer INTE ångra er.
Kommentarer
Trackback